Nintendo Switch Console Rood/Blauw

€265,00
Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Dit is het nieuwe Nintendo Switch Rood / Blauw (Neon) model, met verbeterde accuduur. De Switch is jouw spelcomputer voor thuis en onderweg. Beleef onderweg dezelfde game-ervaring als thuis, zelfs zonder tv.
Levertijd: 2 werkdagen
Merk Nintendo
Kleur Zwart, Rood en Blauw
Grafische eigenschappen Console 720p en Docked Full HD 1080
Opslag 32 GB uitbreidbaar met microSDXC, microSDHC of microSD
Geheugen 4 GB
Poorten 3x USB 2.0 en HDMI
Netwerk Wi-Fi en Bluetooth 4.1
Type Game Console
Grootte en gewicht Hoogte 9.8 cm, Breedte 20 cm, Diepte 35.1 cm en Gewicht 1.56 kg
EAN 0045496453596

Dit is het nieuwe Nintendo Switch Rood / Blauw (Neon) model, met verbeterde accuduur. De Switch is jouw spelcomputer voor thuis en onderweg. Beleef onderweg dezelfde game-ervaring als thuis, zelfs zonder tv. De Nintendo Switch kun je in alle situaties gebruiken, zodat je altijd gemakkelijk tussendoor de games kunt spelen die je wilt. Dit systeem luidt een nieuw tijdperk in waarin je je leven niet hoeft aan te passen om games te spelen. In plaats daarvan past het systeem zich aan aan je leven. Speel je favoriete games altijd, overal en met iedereen!

Let op:
 • Dit model betreft het vernieuwde Nintendo Switch model, met verbeterde accuduur. Dit betreft producten met serienummers die beginnen met "XK". De accuduur is ongeveer 4,5 - 9 uur. De batterijduur hangt af van welke games je speelt. The Legend of Zelda: Breath of the Wild kun je bijvoorbeeld ongeveer 5,5 uur spelen op een volle batterij.
 • De Nintendo Switch kan voortgang in games niet back-uppen.
Het product heeft de volgende inhoud:
 • Nintendo Switch console
 • Linker en rechter Joy-Con controllers
 • Nintendo Switch Dock
 • Joy-Con Grip
 • Joy-Con polsbandjes
 • Stroomkabel
 • HDMI-kabel
Drie speelstijlen
 1. TV-stijl - Neem plaats voor de tv en speel games met een groep. Plaats je Switch in de houder en speel in HD op je tv.
 2. Tafel-stijl - Eén scherm voor twee spelers. Klap de standaard van de console uit en deel het plezier op één scherm.
 3. Handheldstijl - Altijd en overal spelen op een groot scherm. Neem de gameplay van thuis overal mee naartoe.
Joy-Con


Aan de Nintendo Switch zitten twee controllers die je samen of apart kunt gebruiken: de Joy-Con-controllers. Als je de twee Joy-Con-controllers vastmaakt aan de Joy-Con-houder, dan kun je ze gebruiken zoals een traditionele controller. Iedere Joy-Con vormt ook een opzichzelfstaande controller.

 • Samen spelen met de Joy-Con - Als je een van de Joy-Con-controllers aan een vriend geeft, dan kun je samen overal multiplayergames spelen.
 • Een aanraking die meer is dan een trilling - Stel je voor dat de Joy-Con een glas met ijsblokjes is. Dankzij de HD-trilfunctie voel je hoe de ijsblokjes elkaar raken als je de Joy-Con kantelt en ronddraait. Eén ijsblokje, twee... De HD-trilfunctie is zo realistisch dat je zelfs kunt voelen hoeveel ijsblokjes er in het glas zitten. Het is bijna alsof je een echt glas vasthoudt.
 • Vorm, beweging en afstand herkennen - De infrarood-bewegingscamera in de rechter-Joy-Con kan de vorm, beweging en afstand van voorwerpen herkennen. De camera kan bijvoorbeeld het verschil zien tussen de handgebaren steen, papier en schaar. Hierdoor gaat er een wereld voor je open, zoals met Nintendo Labo (apart verkrijgbaar).
0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen